חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/07/2016 | 12:28 | מאת: חנאן

אני בת 31 , אחרי ivf ,עשיתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17פלוס1, התוצאות היו: Afp: 2.15 Hcg : 3.45 ue3 : 0.49 לפי גיל 1:769 משוקלל 1:260 טריזמיה 18 : 1:11814 איך שאני מבינה התוצאות לא טובות נכון ? איזה בדיקה אני יכולה לעשות חוץ ממי שפיר (אני לא מעוניינת לעשות) כדי להיות רגועה . *חשוב לציין שעשיתי שקיפות עורפית וסקירה ראשונה והכל תקין תודה רבה נא לענות בהקדם כי זה ממש מלחיץ אותי..

שלום אכן יש המלצה לבצע דקור מי שפיר ברמה כזו יש אפשרות לבצע בדיקת די אנ איי עוברי בדם שהיא פחות אמינה מדקור ופחות נרחבת מדקור עלות הבדיקה כ 5000 שח במעבדות פרטיות

מנהל פורום רפואת נשים