לא יודעת מה לעשות.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/06/2016 | 14:26 | מאת: נעמה

שלום דוקטור,הנני בת 28 ולא נוטלת שום סוג של גלולות. בדרך כלל המחזור שלי סדיר ומגיע כל 5 לחודש. החודש שהיה הוא הגיע ב2. בתאריך ה 19 לחודש היו לי מין הפרשות מוזרות בצבע חום-שחור שנמשכו 4 ימים בערך. היום התאריך ה 27 לחודש ואני עוד מעט אמורה לקבל מחזור, רק שבשבוע האחרון מלוות אותי תחושות נוראיות של בחילות, עצבנות יתר, בכי לא מוסבר,(חשוב לציין שאני כמעט ולא סבלתי מתסמינים של קדם וסת מעולם) אני מרגישה שההורמונים שלי משתוללים בפראות.. חשוב לציין שאני ובעלי מקיימים יחסים, אך את אמצעי המניעה- הקונדום אנחנו שמים רק לקראת הסוף של המשגל. אני ממש אובדת עצות. עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. מתי הזמן הכי טוב לבצע בדיקות דם? אשמח לתשובה, אני מבולבלת כל כך. תודה ויום טוב

שלום עקב ההפרשות החומות שהיו כדאי לפנות לבדיקה אם יש אחור במחזור כדאי לבצע בדיקת דם להריון

מנהל פורום רפואת נשים