שלום שאלה אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/06/2016 | 17:18 | מאת: מירה

שלום עשיתי אולטרסאונד וטכנאית הבדיקה רשמה שנמצאו שני מבנים אקוגניים בגודל 6*10 מ"מ ו5*6 מ"מ ?(האם פוליפ?) מה זה אומר מבנים אקוגניים ? ופוליפ ברחם זה מסוכן? וזה שהיא הוסיפה סימן שאלה כאילו היא לא בטוחה שזה פוליפ מה זה עוד יכול להיות למשל ?והעם הגודל של זה גדול מידי ? אפשר לא לעשות ניתוח ולחיות עם זה מה אני צריכה לעשות הלאה אני לא רוצה לעשות ניתוח בעבר עברתי טיפולי פוריות שלא הצליחו ובאולטרסאונד לפניי לא היה לי שום דבר ברחם תודה על התשובות

שלום כנראה פוליפ כדאי לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית ואם אכן פוליפ כדאי לכרות אותו הוא עלול להפריע לפיריון ועלול לדמם

מנהל פורום רפואת נשים