-צורך תמידי במתן שתן-

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/06/2016 | 09:07 | מאת: ירדן

שלום, אני בת 23 ולאחרונה במשך חצי שנה האחרונה החלו לי כל חודש חודשיים במיוחד באיזור סיום המחזור מין צורך תמידי לתת שתן. אני יושבת שעות בשירותים עם הרגשה נוראית, מציקה וכל םעם יוצא רק טיפה של שתן אבל ההרגשה לא עוברת במשך שעות. במשך תקופה עשיתי בדיקות שתן נשנות וכל פעם יצא שלילי לדלקת בשתן ע"א שהרופא משפחה היה בטוח שזה המקרה, משמע לקחתי אינספור אנטיביוטיקות וזה עדיין חזר כל פעם. אין הרגשה של צריבה זה רק הרגשה תמידית ונוראית של מתן שתן. ניגשתי לרופאת נשים והיא שללה מחלת מין, אמרה גם שאין פטריה (גם חשבתי שזה זה וואף טיפלתי וזה עדין חזר) ואמרה שיכול להיות שזה קשור ללחץ נפשי. יצאתי רגועה אבל לצערי היום זה שוב חזר, זאת הרגשה נוראית של חוסר אונים אני כבר לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות. האם יש צורך ללכת לרופא נשים נוסף? האם באמת מדובר בלחץ נפשי או שבכלל יש לפנות לרופא המטפל בבעיות בשתן. אשמח לעזרתך!!!

שלום אין לי הצעה טובה בשבילך לצערי כדאי לפנות שוב לרופא נשים

מנהל פורום רפואת נשים