שינוי זמן המחזור- גלולות יאז

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/05/2016 | 11:33 | מאת: דנה

היי, אני נוטלת גלולות יאז כחצי שנה ואני רוצה לשנות את זמן המחזור בשל טיול לחול. רציתי לדעת אם יש אפשרות להקדים את המחזור בכך שאקדים את הגלולות הלבנות. אם יש אפשרות כזאת, בכמה ימים אפשר להקדים? והאם ההגנה מפני הריון נשמרת? חשוב לציין שאני מודעת לדרך של חיבור חפיסות אך בפעם הקודמת שעשיתי זאת היו לי המון דימומים בעקבות כך. לכן אני רוצה לנסות את השיטה של הקדמת המחזור. תודה מראש!!

שלום זו שיטה יעילה פחות ולא מגינה מספיק מפני הריון בעיקרון פשוט לקחת את הלבנות שבוע או כמה ימים קודם ולזרוק את הגלולות המיותרות

מנהל פורום רפואת נשים