בדיקת ימי ביוץ עם ערכה ביתית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/12/2020 | 16:33 | מאת: אנונימית

היי :) אני בת 32 והפסקתי לקחת גלולות לפני 4 חודשים.. הפסקתי גם לעשן לפני יותר מחצי שנה. אני מנסה להיכנס להריון כבר 4 חודשים והפעם החלטתי לעשות בדיקות ביוץ עם ערכה ביתית שמוכרים בסופר פארם... התחלתי לעשות בדיקה כל יום החל מהיום ה10 מתחילת המחזור.. כלומר הבדיקה ה1 שעשיתי היתה ביום חמישי והביוץ שלי היה אמור להיות לפני יומיים... בכל בדיקה שעשיתי התוצאה היתה שלילית... האם זה הגיוני? תודה

שלום יתכן ביוץ יותר מאוחר או שלא היה ביוץ החודש

07/12/2020 | 15:32 | מאת: אנונימית

האם זה תקין שלא יהיה ביוץ? זה משו שקורה בשגרה? ואיך יכול להיות ביוץ מאוחר יותר? זה לא אמור להיות תהליך עם זמנים "קבועים" כביכול? תודה

מנהל פורום רפואת נשים