דימום בין מחזורים על גלולות קלייר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2020 | 20:14 | מאת: חנה

שלום רב, חודש שעבר עברתי מגלילות יאז לקלייר. במהלך המעבר מיאז לקלייר היה לי מחזור דיי חזק, והחודש (חבילה שנייה של קלייר) היה לי מחזור שלושה ימים מאוד חלש בצבע חום. היום אני אמורה לקחת גלולה מספר 14 ויש לי כבר 3 ימים דימומים. עשיתי לפני חודשיים בדיקת קופלוסקופיה והתגלה לי שם דלקת . וכרגע אני מחכה לתור לרופא. האם הדימומים הם עקב הדלקת או עקב גלולות לא מתאימות? והאם אנטיביוטיקה יכולה לפתור את הדלקת ואת הבעיית הדימומים?

שלום לא סביר שהדמום הוא עקב הדלקת זה שכיח בתחילת שמוש בקלייר ואחכ יחלוף

מנהל פורום רפואת נשים