הטבעת נוברינג נופלת עד פתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2020 | 17:55 | מאת: מירה

שלום, אני מרגישה בשבועיים האחרונים שהטבעת נדחפת כל הזמן עד לפתח הנרתיק ואני מתקשה לדחוף אותה בפנים כמו שהייתי עושה קודם. למה זה יכול להיות? זה שימוש חוזר אחרי חודש הפסקה וכמעט למשך 3 שבועות יש לי הכתמות ודימומים שחוזרים שוב ושוב האם זה תקין ומתי ייעצרו

07/11/2020 | 15:22 | מאת: מירה

היום יש לי דימום אדום כמו של המחזור עם כאבים בבטן. הטבעת עדיין בפנים יש לי עוד 3 ימים להוציא. האם זה דימום מתופעות לוואי או דימום וסתי והאם זה תקין?

שלום יתכן ששרירי הנרתיק מוחלשים כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים