קבלת מחזור חודש אירי פרוברה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/10/2020 | 09:18 | מאת: דניאל

היי, קיבלתי מחזור פעם ראשונה בגיל 12.5 והוא היה סדיר כד גיל 14.5 ואז הפסיק כנראה בגלל HA לשמונה חודשים. הרופאת נשים נתנה לי כדורי פרוברה 5 מג מכיוון שרירית הרחם שלי הייתה מאוד עבה (ניקוי הרחם) למשך שבוע- פעמיים ביום: בוקר וערב ואז הגיע הדימום כרגיל. לאחר חודש קיבלתי שוב מחזור. זה קשור לכדורי פרוברה או שהגוף שלי החלים וזה קרה באופן טבעי?

שלום הדמום הראשון הוא עקב הפרוברה והדמום השני עקב פעילות שחלתית שלך אי אפשר לדעת מה יקרה בחודש הבא

27/10/2020 | 16:59 | מאת: דניאל

אז אחרי כמה מחזורים אדע שהכל יסתדר?

מנהל פורום רפואת נשים