דימום לאחר יום וחצי מהמחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2020 | 18:48 | מאת: מירה

שלום, אחרי שימוש 6 חודשים בונברינג והפסקה לחודש, במלהך סוף אותו חודש לקחתי נורלבו וחיכיתי למחזור שהייתי אמורה לקבל אותו בכל מקרה תוך שבוע. קיבלתי מחזור שנמשך 4 ימים בערך כמובן שמתי את הטבעת החדשה ביום הראשון לקבלת הגנה מיידית. אחרי שהפסיק המחזור יום וחצי התחלתי לראות דם שחור שיורד כבר זה היום השלישי ברצף שזה קורה. זה תקין? האם זה נחשב עדיין דם של מחזור? או דימום מהטבעת או הנורבלו שלקחתי לפני יותר משבועיים ?

שלום סביר שזה שילוב של הטבעת עם הנורלבו

01/11/2020 | 18:02 | מאת: מירה

שלום ד"ר הדימום הפסיק יום אחרי שכתבתי לך את השאלה האחרונה אך הוא חזר מיום חמישי שעבר ב29.10.2020 לא דימום חזק אלא הכתמות וקרישי דם גבשושיות כך לפעמים בצבע חום ולפעמים שחור. היום אני מנגבת דם בהיר לא חזק גם. האם זה עדיין תופעת לוואי מהטבעת?

מנהל פורום רפואת נשים