דימום מוגבר לאחר הפסקה של גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/10/2020 | 19:44 | מאת: הילה

היי הפסקתי גלולות יאז + לפני 4 ימים הפסקתי בחפיסה חדשה ב 4 גלולות הראשונות כלומר לקחתי ראשון עד רביעי, בדיוק באתי לסיים מחזור שנמשך שבוע והפסקתי אחרי שכבר התחלתי חפיסה חדשה בגלל שהיו לי מלא כאבי ראש בשבועיים האחרונים ואמרו לי להפסיק כי יש לי בעיה בקרישיות של הדם בדיוק לפני יומיים סיימתי מחזור והיום קמתי עם דימום כבד יותר משהיה במחזור ברמה של טמפון כל חצי שעה הלחץ דם שלי נמוך אני לא מסוגלת לעמוד האם זה מסוכן??

שלום סביר להניח בגלל הפסקת הגלולות אם את לא מסוגלת לעמוד כדאי לפנות למוקד חרום או למיון

מנהל פורום רפואת נשים