דלקת באגן ועבר של חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2020 | 20:23 | מאת: אסתר

ב2018 היה לי הריון חוץ רחמי בספיגה. היום הלכתי למוקד נשים עקב כאבים בזמן קיום יחסים. הרופא ביצע בדיקה ואמר שיש לי דלקת באגן. כדרך אגב אמר שזה יכול לפגוע בפוריות. השאלה שלי היא כזו, יכול להיות שהיתה לי דלקת בעבר בלי שידעתי ולכן היה לי הריון חוץ רחמי? יכול להיות שכבר הפכתי ללא פורייה כי תיאורתית יש לי דלקות חוזרות באגן שלא היתי מודעת אליהן? יש לי מחזורים סדירים דרך אגב. אין לי חום גבוה ולא סימנים אחרים של דלקת באגן פרט לכאבים בזמן יחסים

שלום יתכן דלקת בעבר ועל רקע זה הריון חוץ רחמי הסיכוי לפגיעה בפוריות מאד קטן אם יש דלקת ללא חום או דלקת לא מורגשת

מנהל פורום רפואת נשים