מחזור לא סדיר לאחר נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/09/2020 | 16:58 | מאת: אלמוג

שלום לך בעברי (לפני הטיפול בגלולות) המחזור שלי היה סדיר. נאלצתי להתחיל טיפול בגלולות בעקבות חוסר איזון הורמונלי ואקנה, ומאז המחזור שלי לא סדיר. ז"א שכשאני מגיעה לשלב של המחזור בגלולות- הוא מאחר לי קבוע בכמה ימים. אני כבר תקופה ארוכה עם הגלולות (דיאנה) ועדיין המחזור לא התאזן. (מעל חצי שנה). האם זה בסדר? או שלדעתך כדאי לשנות גלולות?

שלום אם את מקפידה על 7 ימי הפסקה בין חפיסה לחפיסה המחזור אמור להגיע בשבעת ימי ההפסקה

מנהל פורום רפואת נשים