שק מים בשחלה ימין ומחזור שלא מגיע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/09/2020 | 17:50 | מאת: לי

שלום בת 28 ושני ילדים עברתי הפלה יזומה בשאיבה ב 17.7 בתאריך 20.8 קיבלתי מחזור ראשון לאחר הפלה . כרגע מאחר לי יומיים ויש לי כאבים בצד ימין בטן תחתונה , בבדיקת אולטראסאונד נמצא גופיף צהוב בשחלה ימין והשחלה יותר גדולה משחלה שמאל הממצא בגודל 41 מ"מ . היום בדק אותי עוד רופא בגלל שהכאב התעצם ואמר שזה שק מים בשחלה ושזה ממצא שכיח , הוא טען שהסיכוי להריון נמוך לפי עובי רירית הרחם ויש לחכות עד קבלת המחזור . האם ציסטה יכולה לעכב את המחזור או בכלל אולי בגלל ההפלה המחזור השתבש ? והאם לפי רירית הרחם ניתן לשער אם יש הריון או לא ? אני בחרדות כי אני לא רוצה הריון ונרופא רשם לי אנטיביטיקה הגלל הכאבים .

שלום זה המקום שבו היה ביוץ אם המחזור מאחר כדאי לבצע בדיקת הריון וכך לדעת

מנהל פורום רפואת נשים