חודש לאחר ניתוח קיסרי ושבוע אחרי ניקוז קולקציה בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2020 | 11:05 | מאת: סיגל

שלום רב, כפי שרשמתי.. אני חודש לאחר קיסרי. לפני שבועיים פתחו לי את החתך של הניתוח כי היה זיהום וגם היה לי זיהום בשתן וזיהום בבטן עקב קולקציה שהייתה מעל הכבד ליד המעיים. חשוב לציין שרשמו שהייתה לי צמיחה בשתן ובפצע דל קלבאסיאלה אבל אף אחד לא היה איתי בבידוד מגע. נראה לי בשתן כבר אין לי אבל אני לא יודעת לגבי הפצע. ניקזו את הקולקציה והפצע מטופל עד היום בואק. לצערי עדין יש לי כאבים בבטן איפה שהקולקציה הייתה למרות שבבדיקת אולטראסאונד אין יותר קולקציה. אני מטופלת באנטיביוטיקה וגם המדדים בדם משתפרים. הכאב מחמיר במעבר משכיבה/ישיבה לעמידה ומקרין לכיוון הצלעות מצד ימין. האם יש משהו שעלי עוד לעשות? האם ייתכן שברגע שאפסיק את האנטיביוטיקה,הדלקת תחזור? תודה רבה.

שלום כדאי לפנות לבדיקה חוזרת אם עדיין יש כאבים

21/09/2020 | 22:11 | מאת: סיגל

תודה רבה על המענה. היתי בבדיקה אצל רופא נשים שעשה לי אולטראסאונד וגינלי וגם מעל הבטן ואמר שהכל תקין. האם זה הגיוני שכואב לי אבל זה תקין? האם אתה ממליץ על עוד בדיקות? אני מאוד לחוצה ולא רוצה שמשהו יתפספס.. האם יכול להיות שיש לי דלקת בבטן ולא ניתן לראות אותה באולטראסאונד??

מנהל פורום רפואת נשים