כאבים בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2020 | 19:17 | מאת: נעם

שלום, אני בת 20 עם עבר של אנדומטריוזיס. לפני כשנתיים עברתי לפרוסקופיה עם הכנסה של מירנה ולפני חצי שנה חזרו לי הכאבים שהיו לי לפני הניתוח. בעקבות החזרה רשמו לי גם ויזאבל. בחודש האחרון יש לי כאבים חזקים בהרבה מבדרך כלל ועכשיו גם התחילו לי כאבים חזקים באגן בזמן קיום יחסים שלא היו לי בעבר. רציתי לשאול, אחד אם הכאבים טבעיים (אני ממש חדשה בתחום אז אין לי מושג) ושתיים אם יש מה לעשות לכל הפחות עם הכאבים בזמן יחסים? תודה מראש וסליחה על האורך

שלום בהתחלה יש כאבים אבל יתכן שזה בגלל האנדומטריוזיס כדאי לפנות לבדיקה והחלטת הרופא בהתאם

מנהל פורום רפואת נשים