"כאבי ביוץ" עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/08/2020 | 23:37 | מאת: אור

שלום דוקטור, אני לוקחת גלולות דיאנה כבר מעל 8 שנים ויש לי שאלה שמטרידה אותי. לקראת יום ה14 למחזור, מתחילים לי כאבים בבטן התחתונה, כמו כאבי ביוץ. בנוסף יש הפרשה לבנה בניגוד לימים אחרים בחודש. אני יודעת שאין ביוץ כשלוקחים גלולות. אז מה זה יכול להיות? יכול להיות שזו רירית הרחם שמתעבה? ממש מעניין אותי מדוע אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה דווקא באמצע המחזור אשמח לתשובה ממך

שלום זה אכן לא כאבי ביוץ ולא התעבות הרירית כי הרירית לא מתעבה עם גלולות כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים