תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/07/2020 | 17:04 | מאת: אנונימית

ביצעתי היום בדיקת אולטרסאונד, לאחר שבגיל 12 (אני בת 18.5 כיום) נמצאה אצלי ציסטה מתחת לצוואר הרחם. בבדיקה הנוכחית נמצאה שוב אותה הציסטה ובתוכה שני אזורים היפראקוגנים בגודל של 1-2 ס"מ. חוץ מזה נמצאה ציסטה בשחלה השמאלית בגודל של 34*35 מ"מ. ברור לי שאצטרך לפנות לגינקולוג להמשך בדיקות, אולם אני מאוד מודאגת ואשמח אם תוכל להגיד לי אילו אפשרויות יכולות להסביר את הממצאים.

שלום אין לי מספיק מידע כדי להביע דיעה יש לפנות לגינקולוג עם התשובה

מנהל פורום רפואת נשים