אני בחרדה ... אחרי שבע שנים ללא הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/06/2020 | 20:48 | מאת: ועד

שלום אני בהריון תחילת שבוע שלישי מעקב הביטא שלי הוא יום ראשון 39 יום שלישי 67 יום חמישי 78 יום ראשון 109 רופא הנשים שלי אומר שעם עלית הביטא כך אז זה הריון לא תקין כי זה לא מתפתח כמו שצריך (בכל יומיים מכפיל את עצמו) שאלתי האם זה נכון למרות שכראתי באינטרנט שביטא צריך להיות ב 3 השבועות הראשונים מ 5-50 .... אני כל היום בחרדה ממה שאמר לי בבקשה אני צריכה תשובה .... תודה מראש

שלום אכן נראה שזה לא הריון תקין כדאי להמשיך מעקב ביתא ולראות

מנהל פורום רפואת נשים