בלבול בגלולות יאז והקאות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/06/2020 | 14:02 | מאת: אלה

שלום, בשבוע שעבר ביום רביעי שכחתי לקחת גלולה ונזכרתי יום למחרת ב13:00 (יותר מ12 שעות),לאחר מכן באותו השבוע ביום שישי עשיתי טעות ולקחתי 2 גלולות באותו הערב, גם את של שישי וגם את של שבת. כך יצא שביום שבת לא לקחתי גלולה ובראשון (אתמול) חזרתי כרגיל לקחת. אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בפעם האחרונה ביום שבת שלפני השבוע עם כל הטעויות. היום בבוקר הקאתי. האם יש חשש להריון? אודה לתשובה מהירה

29/06/2020 | 14:17 | מאת: אלה

הגלולה של יום רביעי הייתה מספר 12 והגלולות שלקחתי ברצף היו ימים 14 ו15 שאת 15 לקחתי בעצם יום קודם

שלום תמיד יש סכון להריון אם נוטלים את הגלולות לא באופן סדיר

מנהל פורום רפואת נשים