הפרדות שליה קטנה שבוע 15

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/06/2020 | 09:39 | מאת: אנונימית

נמצאת כרגע בשבוע 16 ביום שני הקודם התחיל דימום חזק באתי למיון ושם איבחנו "הפרדות שליה קטנה" למחרת הדימום פסק והתחילו הפרשות חומות במשך כמה ימים ביום שישי בביקור אצל הרופא הוא אמר שהוא לא רואה שום הפרדות והכל תקין שאלותי הם: א. האם כרגע אני עדיין צריכה להיות במנוחה, ולהמנע מקיום יחסים, או שמבחינה רפואית הכל ממשיך כרגיל? ב. האם יש סיכון שזה יפרד שוב?

שלום את יכולה לחזור לפעילות רגילה כולל יחסים אם הדמום פסק הייתי נמצע מפעילות גופנית חזקה יכול לקרות שוב

21/06/2020 | 10:27 | מאת: אנונימית

עד כמה זה שכיח שיקרה שוב? והאם יש משהו שאפשר לעשות בכדי למנוע את זה? תודה על התשובה

מנהל פורום רפואת נשים