דימום עם מירנה כל חודש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/06/2020 | 14:16 | מאת: כרמית

התקנתי מירנה לפני שנה וחצי , המחזור התקצר וגם הדימום פחת , מה שכן שבועיים אחרי המחזור בסביבות זמן הביוץ מופיע לי דימום , חלש פעם אחת ואז כמה ימים כתמים חומים ואז שבוע ללא דימום ואז מגיע במחזור , האם זה יכול להיות מפצע ברחם ? מה שכן זה מופיע כל חודש באותו זמן כלומר שבועיים לאחר המחזור , אשמח לדעת מ הבעיה והאם זה דימום מהרחם .

שלום סביר להניח שזה בגלל המירנה כדאי לפנות לבדיקה

10/06/2020 | 15:59 | מאת: כרמית

הייתי אצל הרופא היא אמרה ש מירנה מותקנת טוב , השאלה שלי אם יש לי פצע בצוואר הרחם הדימום הקבוע שמופיע נרגם מזה ( הכוונה היא של חודש באותו הזמן מופיע דימום חלש כשלושה ימים)

מנהל פורום רפואת נשים