דימומים לא סדירים בזמן גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/05/2020 | 00:06 | מאת: רוני

היי דוקטור. אני לוקחת גלולות קלייר כבר כמעט שנה בעקבות כאבים חזקים במחזור ודימום חזק. עד כה הגלולות עזרו מאוד. בשלושה חודשים האחרונים אני מקבלת מחזור כל שבועיים ויש לי דימומים מאוד חזקים. ברקע יש לי מחלת קרוהן, לא מקיימת יחסים. המחזור שלי תמיד היה סדיר גם לפני הגלולות והתופעה הזו של הדימומים כל שבועיים מוזרה לי מאוד. בנוסף יש לי כאבים חזקים באגן ובבטן התחתונה (גם כשאני לא במחזור). אולטרסאונד חיצוני תקין. מה ניתן לעשות במצב כזה? אילו בדיקות כדאי לבצע?

שלום יתכן ויש פגיעה בספיגת הגלולות עקב הקרוהן כדאי לפנות לבדיקה ולשקול החלפת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים