התייעצות בנוגע לביוץ. מבולבלת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/05/2020 | 19:15 | מאת: אנונימית:)

אני ממש מבולבלת אשמח לעצה. ביום חמישי שעבר 30 לחודש הרגשתי כאבי ביוץ חזקים.. ככה אני מזהה אותו. היו הפרשות נמתחות שקופות כמו שאני מכירה והחום היה 6.9 ולמחרת גם 7. לכן הייתי בטוחה. קיימנו יחסים חמישי שישי שבת בעקבות כך .. עבר שבוע ויום ובמשך כל השבוע בניגוב של הפיפי היה על הנייר ממש טיפה של הפרשה שקופה צמיגית.. והיה מעין תחושה שהנייר קצת צהוב בניגוב(אולי דמיינתי) אמרתי שפשוט כנראה זה הכמה ימים שאחרי הביוץ.. אבל היום כבר 8 ימים אחרי, היה ממש הרבה מההפרשה הזו שניגבתי פיפי. מדדתי חום בשביל הקטע והיה 6.9 .. מרגיש שוב כמו ביוץ.. איך זה יכול להיות? שוב ביוץ? מציינת גם שבמשך כל השבוע הזה היו הפרשות לבנות חלביות כאלה כמעט כל יום. הייתי בטוחה כאילו כיסינו את כל הימים האלה של הביוץ ועכשיו זה מרגיש כאילו זה קורה שוב איך זה הגיוני? יש מצב ששבוע שעבר זה רק היה הכנה? או שיש פה רמז שאןלי זה נקלט? מציינת שהמחזורים שלי מינואר לא ממש סדירים.. קיבלתי 3 מחזורים אחרונים - 26.1, 7.3, 12.4.

08/05/2020 | 19:20 | מאת: אנונימית:)

לא התכוונתי להפרשה צמיגית אלא שקופה נמתחת.. היה לי יותר הגיוני שהביוץ היה בחמישי שעבר ביום ה19 למחזור(כי הוא לא סדיר) ולא ביום ה27( היום) אבל זה מרגיש בדיוק אותו הדבר אז אני כבר לא יודעת..

שלום אי אפשר לדעת בבטחון לפי הסימנים האלה אם זה ביוץ בכל מקרה אין שני ביוצים בחודש

כאמור

מנהל פורום רפואת נשים