התחלתי חבילה חדשה לפניי הזמן כי לא שמתי לב שנשאר לי עוד גלולה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/05/2020 | 19:13 | מאת: גלולות

היי אני בת 17 ואני לוקחת גלולות יאז פלוס והיום קיבלתי מחזור אחריי שלקחתי שלושה כדורים לבנים ונשאר לי כדור לבן ולא שמתי לב שנשאר עוד כדור והתחלתי חבילה חדשה ולקחתי גלולה ורודה במקום הגלולה הלבנה כלומר התחלתי את החבילה החדשה ביום הראשון של המחזור במקום ביום השני למחזור {התחלתי חבילה חדשה יום לפניי ממה שהייתי צריכה ] אשמח לתשובה אם זה בסדר

זה בסדר

מנהל פורום רפואת נשים