האם אפשר להיקלט ככה? שוב שואלת.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/04/2020 | 17:21 | מאת: רותם

דוקטור קוגלר שלום....קראתי את תשובתך לגבי שאלתי (בגלל שיש לי פטרייה בנרתיק ואני נמנעת מקיום יחסי מין אז האם אפשרי שבעלי יגמור בחוץ ואני יחדיר את הזרע באמצעות האצבעות לתוך הנרתיק בזמן ביוץ) וענית שבלתי אפשרי להרות בצורה הזאת אבל אני רואה לפעמים חלק מהתגובות שרושמים שאם ובמידה גומרים קרוב לנרתיק קיים חשש להריון מכיוון שהזרע יכול לגלוש לפתח הנרתיק ואף לשחות עד לחצוצרות...אשמח להסבר בנושא הזה כי קצת לא הבנתי.

שלום אי אפשר להרות אם אין פליטת זרע בתוך הנרתיק

25/04/2020 | 19:27 | מאת: רותם

אבל אם אחדיר את האצבעות עם הזרע ישר אל תוך הנרתיק מדוע אין סיכוי להריון? הרי הזרע נכנס לנרתיק? זה מה שאמרת בשאלתי הקודמת שלא ניתן להרות כך.

מנהל פורום רפואת נשים