נוזל בכמות מעטה בינונית באגן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/04/2020 | 09:55 | מאת: מאי

שלום, ביום חמישי האחרון הייתי אצל רופאת נשים ובבדיקה הוגינלית היא ראתה נוזל באגן בכמות מעטה בינונית. השאלה שלי בנוגע לביוץ. האם במידה וזה קשור לביוץ אז הביוץ היה באותו יום? ואם זה לאחר הביוץ אז כמה ימים מהביוץ הנוזל נעלם בדרך כלל? תודה.

שלום סביר להניח שהביוץ היה באותו יום וזה נעלם בהדרגה תוך כמה ימים

22/04/2020 | 13:59 | מאת: מאי

אז יכול להיות שהביוץ היה באותו יום חמישי ולאחר 5 ימים הייתה השרשה? השרשה לא אמורה להיות לאיר 7 ימים?

22/04/2020 | 15:17 | מאת: מאי

האמת אני אשמח שתענה לי אני קצת בלחץ ... פשוט אני שואלת כי הייתה לי לדעתי השתרשות ביום שני האחרון. והשתרשות מופיעה שבוע לאחר ביוץ לא? אם כן אז באותו יום חמישי שראו באולטרסאונד את הנוזל יכול להיות שהביוץ היה כמה ימים קודם? כי זה לא מסתדר לי שהביוץ היה בחמישי.

22/04/2020 | 15:33 | מאת: מאי

ויכול להיות שהביוץ היה כמה קודם? ולא באותו יום של הבדיקה של האולטרסאונד?

מנהל פורום רפואת נשים