גלולות יאז פלוס דימומים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/04/2020 | 22:12 | מאת: שירי

החודש התחלתי להשתמש בגלולות (5 שנים ברצף לא השתמשתי). הרופאה רשמה לי יאז פלוס, התחלתי לקחת ביום הראשון של המחזור. לקחתי כבר 21 גלולות אבל יש לי דימומים מאז שהתחלתי ליטול (אחרי המחזור הדימום לא הפסיק), בהתחלה היה קל אבל בימים האחרונים התחזק ואני כבר כמה ימים עם דימום דומה למחזור רגיל שלי השאלה שלי האם זה תקין? האם אני צריכה להמשיך? ולקחת את הגלולות הבהירות גם (עוד 4 ימים מגיעה אליהם)?

שלום זה שכיח בחפיסה ראשונה ואמור לעבור בחפיסה שניה

12/04/2020 | 14:47 | מאת: בר

היי אני לא מצליחה לפרסם שאלה חדשה, האם מליאן והרמונט נחשבות זהות? מליאן חסר במלא כבר תקופה וכרגע קיבלתי בבית מרקחת הרמונט. אפשר לקחת לא חשש של תופעות לוואי חדשות?

מנהל פורום רפואת נשים