כאבי בטן-ציסטות-מה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/04/2020 | 19:26 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 40 סובלת כבר חודשיים מכאבי בטן עשיתי בדיקות כלליות ואולטרסאונד בטן הכל תקין. באולטרסאונד וגינלי בתשובה רשמה בקיר הקדמי 2 מבנים ציסטים יכולים להתאים לאנדומיוזיס. כבר לפני כמה שנים שעשיתי אולטרסאונד אמרו לי שיש לי שרירן קטן ואין לו משמעות. יש לי כאבים קשים בזמן המחזור. השאלה שלי האם יכולים להיות כאבי בטן ובעיות בעיכול גם בזמן שאני לא במחזור? ומה הטיפול המומלץ? תודה.

שלום אדנומיוזיס יכול לגרום לכאבים בבטן תחתונה ללא קשר לעיכול אין טפול פרט לכדורים נגד כאבים

מנהל פורום רפואת נשים