כדורים/נקודות לבנים מעל השפתיים הקטנות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2020 | 14:14 | מאת: ריטה

1.קיבלתי בבית הספר חיסון נגד סרטן הרחם האם זה גם מונע יבלות וירליות? 2.לפני פחות מחודש הייתי אצל רופא נשים והוא בדק אותי בכללי ולא אמר כלום לגבי הנקודות האלה, האם יכול להיות שהוא לא שם לב לנקודות האלה בגלל זה לא אמר לי כלום לגביהם ולא שם לב שזה יבלות וירליות 3. האם צריך לטפל בזה דחוף? כי עכשיו קורונה ואי אפשר לצאת מהבית תודה רבה לך ואני מקווה לקבל מענה מהר כי אני ממש ממש לחוצה

02/04/2020 | 02:54 | מאת: ריטה

היי הלכתי לרופאה היום ואמרה לי שהכדורים האלה הם ציסטה ואין צורך לטפל בהם אבל זה ממש מפריע לי אז איך אפשר בכל זאת לטפל ולהעלים את הכדורים האלה?

עניתי

מנהל פורום רפואת נשים