הפסקת יאז פלוס ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/03/2020 | 18:21 | מאת: נועה

אני בת 25 והחלטתי לקחת פעם ראשונה גלולות. הרופא נתן לי יאז פלוס ולקחתי אותם במשך חודש, הגיע לי מחזור בול בזמן שנמשך 5 ימים, והחלטתי עקב מיגרנות קשות (מעשנת) להפסיק. לקחתי יומיים מחפיסה חדשה ואז הפסקתי. כעבור 4 ימים הופיע לי דימום חזק, כרגע אני ביום הראשון..הדימום כמו מחזור למרות ששבוע קודם קיבלתי מחזור מלא. האם זאת תופעה הגיונית ונורמלית? מה לגבי מצב הרוח? מרגישה עצבנית מאד ברמה שלא מכירה את עצמי אחרי ההפסקה של הגלולות. האם זה קשור להפסקה? כמה זמן אמור להימשך המחזור הנוכחי?

שלום זו בהחלט תופעה נורמלית ולא ניתן לדעת כמה זמן ימשך הדמום העצבנות לא קשורה לזה

מנהל פורום רפואת נשים