כריתת ציסטות ברטוליני

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/03/2020 | 14:57 | מאת: ענת

עוד יומיים אני עוברת ניתוח לכריתת ציסטות ברטוליני משני הצדדים(מורידים רק את הציסטות לא את הבלוטות). אני נורא חוששת מההחלמה האם צפויים כאבים עזים? תוך כמה זמן אני אמורה לחזור לעצמי מבחינת יחסי מין? תודה על המענה

23/03/2020 | 15:42 | מאת: ענת

האם במהלך הניתוח מחייב שהוא יעקור לי את הבלוטה עצמה או שזה לא מחייב? הרופא אמר שהוא לא ישאיר אותי יבשה. אני מבולבלת

שלום כורתים את הציסטה ולעיתים הבלוטה מרוחה עליה אין קשר ליובש יש כאבים אפשר לחזור ליחסים כעבור שבועיים

מנהל פורום רפואת נשים