הריון ועבודה בסופר בשעת משבר הקורונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/03/2020 | 11:21 | מאת: שירלי כהן

שלום אני בתחילת ההריון שבוע 5 להריון ממש בהתחלה ועדיין לא הייתי אצל רופא נשים(בדיקה ביתית אישרה), עבודתי לא נפגעה כי אני נחשבת עובדת חירום כי נחשבת עובדת חירום וממשיכה לעבוד בסופר. רציתי לדעת האם בגלל שאני בהריון ונמצאת יותר בסיכטן לנגיף הקורונה בגלל העבודה בסופר, האם זו סיבה מספיק מספקת שבגינה רופא הנשים יוכל לאשר לי שמירת הריון?

שלום לא נשים בהריון לא חשופות יותר לווירוס וכל הידוע עד כה אין השפעה על העובר ההחלטה הסופית היא בידי הביטוח הלאומי

מנהל פורום רפואת נשים