שרירן 9 מ"מ - היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/02/2020 | 13:54 | מאת: דנה

שלום. אשמח לקבל ייעוץ ממך. אני כיום בת 36 ללא ילדים בעבר עברתי 2 הפלות בגלל הריונות שלא צלחו לכן נאלצי לבצע גרידה. אני היום נמצאת בטיפולי הזרעה. אחת שנכשלה והיום כבר לקראת השנייה. עשיתי בדקת היסטרו אבחנתית ומצאו שיש לי הדבקות בשרירן בגודל 9 מ"מ קדמי. יש לי את האופציה לבצע ניתוח היסטרו. ביררתי מול כמה רופאים וכל אחד נתן את דעתו שונה מהשני. האם לדעתך זה משהו שמפריע לכניסת הריון? האם עדיף לבצע את ההיסטרו על מנת שההצלחה לכניסה של ההריון תהיה יותר גדולה? אני לגמריי עובדת עצות. בלי שום קשר להיסטרו עשיתי צילום רחם ונאמר לי שיש פיזור רק בצד ימין ובצד שמאל לא היה פיזור לפי התוצאה. אשמח לעזרה אני נורא מוטרדת ולא יודעת מה עדיף לי. נאמר לי שגם ככה אפשר להיכנס להריון וגם עדיף לי לא להתעסק יותר מדיי ברחם בגלל הגרידות שעברתי.אשמח לדעת מה עדיף בכל הבלבול שנוצר אצלי. תודה רבה.

שלום ההד קוביות מפריעות להריון ולכן כדאי לבצע הסטרוסקופיה שרירן לעיתים מפריע להריון תלוי במיקומו

מנהל פורום רפואת נשים