גלולות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/02/2020 | 15:51 | מאת: אנונימית

היי מיום שבת אני סובלת מדלקת בדרכי השתן , קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה בשם זינט למשך שבוע, כרגע אני בידיוק בשבוע הפסקה של הגלולות (גלולות משולבות - אסטל 21 כדורים) , אני אמורה להתחיל את החפיסה החדשה של הגלולות שלי ביום שישי זה אומר שאקח ביום שישי גם את האנטיביוטיקה וגם את הגלולות , זה היום האחרון לטיפול באנטיביוטיקה אבל היום של הגלולה הראשונה (והיא הכי חשובה) , האם אני צריכה הגנה נוספת ביחסי מין בגלל ההתנגשות? אם כן לאיזו תקופה? רק לשבוע הראשון של הגלולות או למשך כל החפיסה? והאם בשבוע הפסקה הבא עדיין אהיה מוגנת? תודה .

שלום אין צורך בהגנה נוספת

24/02/2020 | 11:42 | מאת: אנונימית

היי תודה על תשובתך, גם בשבוע ההפסקה שיגיע אין צורך בהגנה נוספת?

מנהל פורום רפואת נשים