התקן תוך רחמי אחרי לידה.....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/02/2020 | 22:49 | מאת: .

שלום רב, אני חודשיים אחרי לידה מעוניינת בהתקן. באולטרסאונד צויין שרירית הרחם בעובי 7.3 מ''מ אך נצפה קושי בהצגת גבולות ברורים של הרירית ובנוסף נצפה מוקד אוקגני 2*3 ללא זרימה. שאלתי היא האם הרירית נחשבת עבה והאם אפשר לשים התקן? תודה רבה.

12/02/2020 | 23:13 | מאת: .

שכחתי לציין שבתשובת האולטרסאונד נכתב שיתכן מעט נוזל ברירית.

שלום לא כדאי לשים התקן עד לברור הממצא האקוגני הרירית לא עבה

13/02/2020 | 12:18 | מאת: .

תודה על תשובתך המהירה, זוהי לידתי הרביעית. בכל הלידות הקודמות שלי היו שאריות שלייה שהוצאו בהיסטרוסקופיה וחלקן בשאיבה. בלידה הנוכחית לא התייחסו לממצאים בטענה שקטנים ולא משמעותיים.בבדיקת u.s לפני שבועיים הטכנאית לא ראתה כל ממצא לאחר וסת ובבדיקה מאתמול צויין הממצא שרשמתי לעיל. האם הדבר עדיין מהווה בעיה ומצריך בירור נוסף? תודה מראש

מנהל פורום רפואת נשים