בדיקת היריון ביתית ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/01/2020 | 01:20 | מאת: דורין

אני ובעלי מנסים להכנס להיריון שנה עשינו בדיקות לוודא שהכל תקין ואמרו שהכל תקין מבחינת הפוריות. המחזור שלי סדיר כל חודש בדיוק בזמן כל 30 יום. הפעם הוא לא מגיע והוא מאחר כבר ב8 ימים. יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה באיזור השחלות התכווצויות. וגם קצת רגישות בשדיים . עשיתי היום בבוקר בדיקת היריון ביתית יצא שלילי. האם זה מוקדם מידיי ולחכות עוד שבוע ?.. והאם אילו סימנים להיריון?

שלום אם בדיקת ההריון שלילית סימן שזה לא הריון אני מציע להמתין עוד שבוע ואם עדין המחזור לא מגיע - לחזור על בדיקת ההריון ולפנות לרופא

מנהל פורום רפואת נשים