דימום בזמן יחסי מין (לא מחזור)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/12/2019 | 13:17 | מאת: נועה

היי, אני בת 26 נוטלת גלולות כך שהמחזור סדיר ובחודש מרץ האחרון עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה. לפני כשבועיים קיימתי יחסים (אחרי מספר חודשים בלי) וממש על ההתחלה אני זוכרת שקצת כאב לי וירדה כמות של דם. נבהלתי וישר קבעתי תור לרופאת נשים שלי, היא בדקה אותי ולא ראתה דבר חריג/פצע בנרתיק והיא בכל זאת הפנתה אותי לקולפוסקופיה. הבנתי שזה יכול לקרות מלחץ או יובש בנרתיק. בפעם הנוספת שניסינו היה שוב דם אבל הפעם בכמות ממש קטנה. ממה זה יכול לקרות והאם יש סיבה לדאגה למרות שהפאפ יצא תקין והרופאה לא ראתה כלום? מלחיץ אותי מאוד שחס וחלילה זה סרטן צוואר הרחם.

שלום לא סביר ממש שזה סרטן בצואר הרחם אבל מכיל לבצע קולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים