דאלאצין קרם שאלה חשובה..

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2019 | 02:55 | מאת: דניאל

ערב טוב :) הרופא נשים רשם ללא בדיקה , רק על סמך תיאור שלי , קרם דאלאצין לשבוע להחדרה לנרתיק. התופעות שלי הן הפרשה צהובה מאוד ודלילה עם ריח רע והכל ממש מתחזק לאחר קיום יחסי מין. רציתי לשאול האם אפשרי לקחת את הטיפול ל 3 ימים כפי שכתוב בעלון במקום שבוע במידה ויהיה אצלי שיפור? אני באמת מעוניינת להכניס כמה שפחות אנטיביוטיקה לגוף שלי לאחר שבעבר התחילה אצלי בעיה רצינית בקיבה אחרי אנטיביוטיקה ממש אשמח לדעתך!! תודה

15/10/2019 | 08:06 | מאת: דניאל

בנוסף ראיתי הבוקר שבתוצאות הבדיקות שעשיתי מסתבר שזה טריכומונס. האם הטיפול יעיל?

שלום הטפול בקרם הוא לשבוע

מנהל פורום רפואת נשים