מחזור ראשון ילדה............

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/10/2019 | 20:56 | מאת: ו.

הבת שלי בת 10.4 חודשים וכנראה שלפני שבוע זה מחזור היה הופעת כתמים חומים וניגוב עם פס אדום חלש וזהו!! כלום מאז. עבר שבוע בינתיים - מסמל על הופעת היום הראשון של המחזור הראשון או שזה סימנים מקדימים למחזור וזה לא נחשב היום הראשון של המחזור? עליי לדעת על מנת להתנחם כמה נשאר לה לגבוה. היא 147 ס"מ בסך הכל. אני 165 האב 178 ס"מ גובהה יקופח על חשבון החיים בתקופה שהרפואה לא מתקדמת בנושא הזה שלא יכולה לעזור לתקן מצבים אדיוטופים :( .

10/10/2019 | 20:57 | מאת: ו.

בת עשר שנים ו 4 חודשים

שלום אי אפשר לדעת אם זה מחזור אבל סביר להניח שמבטא את התחלת הפעילות ההורמונלית

מנהל פורום רפואת נשים