מחזור שלא נגמר כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/10/2019 | 17:19 | מאת: לאה

שלום רב דוקטור, אני בת 36, בריאה בדרך כלל, אני כבר הרבה שנים לוקחת גלולות דיאנה 35 (שיניתי לאסטל 35 לפני כשנה אבל הבנתי שזה אותו הרכב). לפני מספר חודשים לא רציתי לקבל מחזור וחיברתי 4 חבילות ברצף ואני חייבת לציין שבתקופה הזאת נשכחו כמה גלולות ולא לקחתי אותן. באמצע החבילה ה-4 התחיל מחזור חלש שמהר מאוד התחזק וכבר 19 ימים לא מפסיק ולא דועך. אני כמעט סיימתי את החבילה והפסקתי כשבחבילה נשארו 3 גלולות כי ראיתי שהמחזור לא מפסיק. אין לי אפשרות כרגע לגשת לרופא נשים ורציתי לשאול מה עלי לעשות? האם להפסיק לזמן מה לקחת גלולות לגמרי או לעשות הפסקה של 7 ימים ולהתחיל חבילה חדשה כרגיל למרות שהמחזור לא נגמר? P.s. אין חשש להריון כי לא היו יחסי מין כבר תקופה די ארוכה.

שלום לעשות הפסקה של שבוע ואז לקחת גלולות בצורה סדירה ולא לחבר חפיסות

מנהל פורום רפואת נשים