התקן ג'נס ותופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/08/2019 | 18:40 | מאת: ל

שלום רב, לפני כשבוע, לערך, הוצאתי התקן ג'נס, זאת לאחר חצי שנה של תופעות לוואי שלא משתפרות (למרות שהרופאה המתקינה הסבירה שהן יעלמו לאחר חודשיים). אני חווה דימום כבד שמזכיר מחזור ורציתי לברר מתי צפוי להגמר ומהן תופעות הלוואי הנפוצות הנוספות בהן אני עלולה להתקל ולדעת שזה מצב תקין?.. (דבר נוסף שהטעתה אותי הרופאה הוא לגבי הפסקת המחזור שטענה לגבי ההתקן מהסוג הזה, אחר כך שמעתי שרק המירנה עוצר מחזור.. האם זה נכון או האם יש סוגים נוספים?) מה לגבי דיאפרגמה?.. זהו אמצעי מומלץ במקום?.. אני חייבת להשתמש איתו בקוטל זרע?.. מודה מראש על ההתייחסות.

שלום אי אפשר לדעת מתי יפסק הדמום גאנס לא מפחית דימום אך גם לא מגביר אותו כמו התקן לא הורמונלי יש התקן kyleena שמפחית דימומים כמו המירנה דיאפרגמה - כדאי גם קוטל זרע

מנהל פורום רפואת נשים