פספוס כדור להסדרת המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/08/2019 | 15:49 | מאת: בת אל

שלום ד"ר, חמישה חודשים אחרי לידה, ומאחר והיו לי דימומים בין ווסתיים, הרופאת נשים שלי נתנה לי פרוגילוטון ל21 יום, על מנת "לאפס" את המערכת. התחלתי לקחת ב5.8, ומסתבר שפיספסתי 2 כדורים, כלומר את הכדור של יום שלישי ושל יום רביעי. איך עליי להמשיך מכאן? האם עלולה להיות לכך השלכה על המטרה שלשמה קיבלתי אותם? אשמח ממש לסיוע! תודה רבה ושבת שלום.

שלום בהחלט יתכן שזה לא יעזור כדאי להמשיך בצורה סדירה ולראות מה קורה

מנהל פורום רפואת נשים