שלושה שבועות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2019 | 05:47 | מאת: (:

שלום אני שלושה שבועות אחרי לידה ומעוניינת לקיים יחסי מין עם בעלי יש לי תור לרופא נשים רק עוד שלושה שבועות מה אני יכולה לעשות? השבוע הולכת לטבול במקווה וצריכה גם להיות מוגנת באמצעי מניעה , מכיון שעדיין אין לי תור לרופא נשים , אין לי מרשם לגלולות אני גם יודעת שצריך לקחת את הגלולה הראשונה מיד לאחר קבלת המחזור הראשון , הבעיה שיש זמן עד שאקבל מחזור, בדרכ אחרי 6-8 שבועות מקבלים מחזור מה אפשר לעשות?

שלום לא מומלץ לקיים יחסי מין ב 6 השבועות שלאחר לידה לא מומלץ להתחיל גלולות ב 6 השבועות שלאחר לידה

מנהל פורום רפואת נשים