הפסקת גלולות ואלטרנטיבות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/07/2019 | 19:55 | מאת: נטי

שלום, אני בת 22. נוטלת גלולות יאז 4 שנים, בעקבות מחזור לא סדיר ואקנה. שאלותיי: האם נטילת גלולות יכולה להשפיע על החשק המיני (הוא נמוך ולא ניסיתי בלי, היות והתחלתי ליטול לפני התחלת יחסי מין..)? רוצה להפסיק גלולות. מה האלטרנטיבה המומלצת בגילי? במידה ואין אלטרנטיבה, האם הפסקה של כמה חודשים מומלצת לצורך נקיון ולמה עליי לצפות בתקופה זו?

שלום יתכן והגלולות גורמות לירידה בחשק המיני האלטרנטיבה היחידה היא התקן תוך רחמי אך זה לא יטפל בוסת ובאקנה

מנהל פורום רפואת נשים