לקיחת גלולה פעילה בזמן הלא הנכון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/07/2019 | 22:00 | מאת: לקיחת גלולה פעילה! לא בזמן הנכון

שלום לך דר, אני נוטלת גלולות יאז. לא מצאתי את הגלולות שלי, והייתי חייבת לקחת גלולה, אז פתחתי חפיסה חדשה ןלקחתי גלולה. לאחר שעה מצאתי את החפיסה המקורית וראיתי שאני על הגלולות הלבנות( ללא השפעה) ולא הייתי אמורה לקחת גלולה פעילה היום. מה לעשות? האם להמשיך לקחת גלולות פעילות ולנטרל מחזור? או להמשיך לקחת גלולות לא פעילות עד שיגיע המחזור אם הוא בכלל יגיע? אין לי מושג . ממש אשמח לתשובה דחופה תודה!

שלום עדיף להמשיך עם חפיסה חדשה ולדלג החודש על הגלולות הלא פעילות

מנהל פורום רפואת נשים