כאבי ביוץ ומקלוני ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/07/2019 | 21:11 | מאת: לירון

שלום רב מנסה להבין מספר דברים בקשר לביוץ. 1. אם אני מרגישה כאב של ביוץ זה אומר שקיום יחסים לאחר הכאב לא יכול להוביל להיריון? כלומר, האם אפשר לנסות להיכנס להיריון רק עד שאני מרגישה את הכאב? 2. במידה ובדיקת הביוץ יצאה חיובית כמה זמן לאחר מכן אפשר לנסות להיכנס להיריון? תודה!

שלום . לא תמיד יש כאב ולכן אי אפשר להחליט על פי זה 2. מאז הופעת הביוץ לפי המקלונים אפשר להרות ב 36 השעות הבאות

21/07/2019 | 17:48 | מאת: לירון

תודה רבה על המענה. נכון שלא תמיד יש כאבי ביוץ אבל התכוונתי במידה וכן יש.

מנהל פורום רפואת נשים