הריון חוץ רחמי- עזרתך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/07/2019 | 15:14 | מאת: א

ביום ראשון אבחנו אצלי הריון מחוץ לרחם- בחצוצרה. הגעתי בעקבות כאבים שנמשכו מעל לשבוע. בבדיקות- בטא 120, ממצא דימום קל. נשארתי להשגחה בבית החולים, ללא טיפול. לאחר 24 שעות, שוחררתי עם בטא 103. מחר (יום חמישי) אני צריכה לעשות בדיקת דם לרמת הבטא. בשבוע הבא צריכה להבדק ב-us. היום היו לי בחילות, כאב ראש ושלשולים. האם זה תקין? בחילות יש לי כבר כמה ימים... במכתב שחרור כתוב לחזור במידה ויש כאבים או דימום. יש דימום כמו שהיה ביום ראשון, דימום ממש קל. האם לגשת למיון או שזה נורמלי?

שלום זה נשמע נורמלי כדאי לחזור על הביתא לראות שזה ממשיך לרדת

מנהל פורום רפואת נשים