אל ווסת בת 17 וחצי תת משקל

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/07/2019 | 03:29 | מאת: אור

שלום, כמעט שנה שהמחזור שלי אינו מגיע מעצמו זאת אומרת שבכל פעם שהמחזור איחר בכמה חודשים הלכתי לגינקולוג ולקחתי גלולות שגרמו למחזור להגיע ככל הנראה זה נגרם בגלל תת המשקל שלי והתזונה הלקויה שלי.. כרגע לא קבלתי מחזור כבר כמעט 4 חודשים ולא לקחתי שוב גלולות כדי לגרום להן להגיע.. רציתי לשאול מה עליי לעשות עכשיו? האם ברגע שאשפר את התזונה שלי המחזור יחזור לקדמותו?

שלום כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי גלולות נגד הריון שיסדירו את המחזור יש קשר הדוק בין תזונה לסדירות המחזור ולכן סביר להניח שעם תזונה נכונה המחזור יהיה סדיר

מנהל פורום רפואת נשים