איןל השיג זואלי - מעבר לקלייר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/07/2019 | 14:06 | מאת: stam

מאחר ואין להשיג זואלי - הרופא רשם לי קלייר -הייתי בכדור ה לבן הראשון ( פלצבו) ואמר להתחיל מייד קלייר - האם אקבל מחזור החודש? בסוף החפישה החדשה האם ניתן לחבר כדי לדחות המחזור הבא - עם זואלי לא היה לי מחזור ויש לי נופש חשוב אם לא אחבר הכל ישתבש ..מה עושים שמגיעים בשבוע אחרון - הכדורים לא כמו בזואלי מינונים שונים וצבעים שונים .

שלום ככל הנראה לא תקבלי מחזור את יכולה לחבר חפיסות של קלייר ( בלי הגלולות הריקות האחרונות ) ואז הוסת ידחה קרוב לודאי

מנהל פורום רפואת נשים